NAŠAO NAČIN DA ZARAĐUJE I DOK JE U PRITVORU: Evo koliko novca je Marko Miljković ZARADIO TOKOM DRAME
Marko Miljković, Foto: M.M./ATAImages

svi U NEVERICI

NAŠAO NAČIN DA ZARAĐUJE I DOK JE U PRITVORU: Evo koliko novca je Marko Miljković ZARADIO TOKOM DRAME

Pre nego što je priveden, Marko je zabeliežio snimak u svom stanu nakon dolaska policije.

Objavljeno:

Jutjuber i bivši rijaliti učesnik Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama, a danas je nakon šest sati salušanja pušten na slobodu.

Poznato je da Marko zajedno sa suprugom Lunom Đogani ima svoj Jutjub kanal, od kojeg oboje zarađuju. Njihov odnos pratile su brojne turbulencije, a oboje su svoju privatnost izložili javnosti prvobitno u rijaliti programu, a potom i na Jutjubu, gde profitiraju od sadržaja koji dele.

Pre nego što je priveden, Marko je zabeliežio snimak u svom stanu nakon dolaska policije. Ovaj video podeljen je na Jutjubu i već broji stotine hiljada pregleda. Tako je Marko i dok je bio u pritvoru pasivno zarađivao od ove platforme.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost - istakao je Miljković u poslenjem video-snimku na svom Jutjub kanalu pre hapšenja kojim je zabeležio razgovor sa policijom.

Koliko je Marko zaradio od ovog celog haosa?

01:50

Gagi došao po Marka

Kako stoji na zvaničnom sajtu preko kog možete videti koliko svaki jutjuber zarađuje, Miljković i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, dok se ceo njihov kanal procenjuje na cifru od najmanje 36.000 evra, a najviše 217.000 evra.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Lazar Stanušić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.